Allround specialist

De 18 meter grote verhoogde en verlengde spuitcabine, waar onder meest hygiënische omstandigheden gewerkt wordt, is een belangrijk onderdeel van het Achterhoekse autoschade herstelbedrijf. In deze spuit- en droogcabine die volledig is ingericht met luchtbehandelngssystemen, kan Mark naast alle modellen personenauto’s ook bedrijfswagens herstellen en spuiten. Mark Pennings Solutions is hierdoor de allround specialist op het gebied van schadeherstel en het spuiten of coaten van industriële materialen in alle mogelijke kleuren en formaten.

Nieuwste innovatie

Mark: ,,Door de aanschaf van de Moonwalk, dé nieuwste innovatie op het gebied van mengmachines in de schadebranche, kunnen we zeer nauwkeurig de hoeveelheid lak en exacte kleuren berekenen voor zowel zakelijke als particuliere toepassingen. Natuurlijk werken we graag voor grote bedrijven, maar ook voor kleinere spuit-opdrachten, zoal bijvoorbeeld een keukenkastje, een binnendeur of een skibox, draaien we onze hand niet om. We zijn totaaloplosser voor grote én kleinere klanten”.

Kwaliteitsgarantie

Wij werken met gecertificeerde kwaliteitssystemen en doen continu controle van de processen. Met behulp van moderne en professionele apparatuur garanderen we het gewenste resultaat. Door te investeren in hoogwaarde apparatuur kunnen onze mensen waar maken wat ze beloven. Want expertise en kennis gaan bij ons hand in hand met geavanceerde machines en het juiste materiaal. Vanzelfsprekend voldoen we bij onze werkzaamheden aan alle wettelijke gestelde milieu-eisen. Want een beter milieu begint ook bij ons.

Onze dienstverlening:

De combinatie van autoschade herstelbedrijf en industriële spuiterij is echt
onderscheidend in de Achterhoek en biedt vele voordelen. We werken zowel klein-als grootschalig met de meest geavanceerde techniek en kunnen deze toch zeer betaalbaar inzetten. Daardoor zijn onze klanten niet alleen verzekerd van een optimaal eindresultaat, maar werken we ook nog eens met zeer concurrerende prijzen. Dat maakt ons voor veel bedrijven een logische partner bij zowel schadeherstel als het professioneel spuiten of coaten van kettingkasten, designmeubelen tot boten, caravan’s, tractorcabines en zelfs complete vrachtwagens.